Alte știri

FOTO // Accidente „la feminin”, la Hâncești: O tânără s-a răsturnat cu mașina pe un câmp, iar o femeie de 64 de ani s-a tamponat cu un camion

Pinterest LinkedIn Tumblr
Astăzi, 13 aprilie, în muncipiul Hâncești s-au produs două accidente rutiere cu implicarea a două femei.

Primul caz a avut loc pe strada Industrială din municipiul Hâncești, la intersecția cu traseul Chișinău-Cimișlia, unde o femeie în vârstă de 64 de ani, la volanul unui automobil de model Hyundai Getz nu s-a asigurat în intersecție și s-a tamponat cu un camion care se deplasa regulamentar pe traseu, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În urma impactului, automobilul s-a proiectat într-o barieră metalică de pe marginea drumului. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.
Conducători auto au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ambii șoferi s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. La fața locului a intervenit și ambulanța pentru a acorda ajutor medical.
Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului rutier va fi sancționat contravențional.
Tot astăzi, 13 aprilie, oamenii legii au fost sesizați că pe un câmp din satul Valea Florii se află un automobil inversat, astfel că la fața locului s-a deplasat poliția.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipul Chișinău, deplasându-se pe un drum rudimentar cu automobilul de model „Nissan Patrol”, nu a ținut cont de condițiile și situația rutieră, de limita de viteză și, ca urmare, s-a inversat în câmp și anume pe un teren agricol la hotar cu satul Cărpineanca.
Conducătorul automobilului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la testarea cu aparatul „Drager”, s-a constatat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,00 mg/l.
Informațiile a fost confirmată pentru Info Curier Hâncești de către ofițerul superior de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol.
loading...

Comments are closed.