(Foto) Alegeri corecte: Ambasadorul SUA s-a înregistrat personal ca observator la o secție de votare!

Alegeri corecte, Ambasadorul SUA s-a înregistrat ca observator la o secție de votare, dereck hogan, statele unite ale americii moldova, alegeri 2019 moldova, alegeri libere si corecte, 

Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J. Hogan, monitorizează astăzi personal alegerile parlamentare într-o secție de votare.

„Ambasadorul Dereck J. Hogan și echipele de observatori ai Ambasadei SUA din Chișinău sunt bucuroși să monitorizeze azi alegerile parlamentare pentru a încuraja alegerile libere, corecte și transparente”, se arată în postarea U.S. Embassy Moldova pe Facebook.

Jurnalista Lorena Bogza de la ProTV a comentat: “Domnule ambasador, mergeti la sectiile unde voteaza alegatorii adusi din stanga Nistrului, in mod organizat, cu autobuzele, si care, potrivit presei, ar primi cate 20-30 de dolari sa voteze cu unele partide”.

Amintim că în presă au apărut astăzi informații că sute de oameni ar fi aduși cu autocarele din Transnistria să voteze la secțiile din votare din Varnița (dreapta Nisturlui). Acești alegători ar fi primit bani de la socialiști ca să voteze PSRM (VEZI FOTO).

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share