Social

(foto) Alexandru Pînzari a participat la inaugurarea Aleei Siguranței din orașul Rezina

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari a participat astăzi la inaugurarea celei de-a 48-a alei a siguranței din țară. De data aceasta, cetățenii din orășelul Rezina pot să se bucure de siguranța lor și a copiilor.

În postarea sa, Alexandru Pînzari afirmă că în momentul de față are loc o ușoară diminuare a ratei infracționalității în Republica Moldova. Acesta dă cifra de 9% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În opinia șefului IGP, acest fapt se datorează inclusiv inaugurării acestor alei din țară.

Eu îmi doresc ca acest număr să fie abia un început, iar noi, împreună cu primarii, președinții de raioane, reprezentanții societății civile să depunem maxim efort ca fiecare localitate din țară să beneficieze de mai multe Alei ale Siguranței.” scrie Pînzari pe Facebook.

Aleile de siguranță fac parte dintr-un proiect al Poliției Naționale care includ panouri de atenționare, prin care trecătorii vor fi informați cum să prevină furturile din locuințe, automobile, din buzunare, dar și cum să-și pregătească copiii să reacționeze în situațiile de risc.

loading...

Comments are closed.