Alte știri

FOTO // Andreea Bălan a venit la un eveniment monden în rochie de mireasă și cu sânii DEZGOLIȚI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andreea Bălan a apărut la un eveniment monden îmbrăcată în rochie de mireasă și și-a dezgolit piciorul. Vedeta a strâns mii de like-uri la fotografiile publicate, iar fanii i-au complimentat ținuta extravagantă, scrie Shok.md

Artista s-a fotografiat la petrecerea Elle Style Awards 2019 îmbrăcată în rochie de mireasă, si cu o geacă de piele neagră, lăsându-și sânii dezgoliți.

Andreea Bălan a făcut fotografiile publice, iar fanii au fost în delir. Tematica petrecerii de anul acesta a fost «Punk», iar Andreea Bălan pare că s-a potrivit acesteia, deși nu a purtat o ținută obișnuită.

Cu bocanci negri în picioare, o rochie albă de mireasă și o geacă neagră de piele, Andreea Bălan a pășit la brațul soțului ei, care a venit îmbrăcat la fel de excentric.

Vedeta s-a filmat pe rețele de socializare, direct de la eveniment și a strălucit la brațul soțului ei, George Burcea cu care are două fetițe.

Andreea Bălan poate face un show de neuitat la nunta oricui, însă pentru un onorariu destul de mare, dar în tariful perceput intră mai multe servicii, prntre care lecții de dans oferite chiar de Petrișor Ruge.

De exemplu, Andreea Bălan și Petrișor cer pentru o nuntă 4500 de euro + TVA și au un mesaj foarte frumos realizat pentru viitorii mirii.

„Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea Petrișor, dansatorii și band-ul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”.

loading...

Comments are closed.