(Foto) Angajamentul celor 100 de mii de participanţi la Adunarea Naţională „PDM pentru Moldova”

Angajamentul participanţilor la Adunarea Naţională „PDM pentru Moldova”, pdm plahotniuc, 21 octombrie 2018, piata marii adunari nationale, candu andrian, pavel filip, drumuri bune pentru moldova, arena nationala, pensii majorate, investitii straine, prima casa, ambulante noi, scoli moderne 
 

Evenimentul organizat ieri de Partidul Democrat din Moldova a culminat cu un Angajament votat unamim de către mulțimea celor prezenți în Piața Marii Adunări Naționale. Vedeți textul mai jos:

Noi, cei 100.000 de cetăţeni moldoveni prezenţi la Adunarea Naţională „PDM pentru Moldova”, uniţi de efortul comun pe care-l facem pentru dezvoltarea ţării alături de guvernarea actuală şi de dorinţa comună de a asigura un viitor bun pentru Republica Moldova, ne luăm următorul

ANGAJAMENT:

  1. Vom susţine total orientarea politică Pentru Moldova a PDM. Considerăm că aceasta exprimă cel mai bine aspiraţiile naţionale ale moldovenilor şi este cea mai eficientă abordare strategică pe care o poate avea un partid din Republica Moldova. Eforturile PDM în toate domeniile trebuie să aibă în vedere în primul şi în primul rând interesele oamenilor Moldovei.
  2. Vom sprijini în continuare cu toate forţele Guvernul Republicii Moldova. Salutăm rezultatele bune obţinute în cele peste 1000 de zile de guvernare, în care Moldova a realizat o creştere economică semnificativă şi o creştere substanţială a veniturilor bugetare, iar cetăţenii au beneficiat de majorarea salariilor, pensiilor, indemnizaţiilor şi ajutoarelor sociale. Solicităm în continuare Guvernului să ia măsuri pentru creşterea bunăstării cetăţenilor, pentru creşterea veniturilor acestora.
  3. Vom contribui şi pe mai departe la programele de modernizare a Moldovei lansate sau anunţate în ultimul an de zile – în special Programul Drumuri Bune pentru Moldova, Programul Prima Casă, Serviciul de Urgenţă 112, Programul de Renovare a Şcolilor şi Grădiniţelor, Programul Apă Bună pentru Moldova, Programul Tichete de Masă, Ghişeul Unic şi construcţia Arenei Chişinău. Aceste programe produc deja rezultate concrete, schimbând în bine vieţile cetăţenilor moldoveni, respectiv au potenţialul de a face acest lucru la finalizare.
  4. Vom ajuta guvernarea PDM în menţinerea priorităţilor sectoriale asumate – educaţie, infrastructură şi justiţie – solicitând în acelaşi timp concentrarea de resurse suplimentare pentru a răspunde şi mai bine acestor priorităţi.
  5. Vom depune în continuare efort pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană şi pentru menţinerea modelului occidental de dezvoltare a Moldovei. Suntem siguri că această abordare constituie cea mai bună soluţie pentru asigurarea bunăstării moldovenilor. Îndemnăm clasa politică să avanseze ferm în implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană şi să fixeze ireversibilitatea procesului de modernizare a Republicii Moldova.
  6. Vom fi alături de conducerea partidului în procesul de selectare a candidaţilor pentru alegerile din 24 februarie 2019. Avem convingerea că PDM va înainta cei mai buni candidaţi, care vor concura cu succes atât în circumscripţiile uninominale, cât şi pe lista de partid.
  7. Vom comunica oamenilor, prin toate mijloacele posibile, faptele guvernării PDM. Vom face acest lucru cu încrederea că partidul nostru şi-a făcut datoria la guvernare şi având convingerea că promisiunile îndeplinite sunt cea mai bună garanţie a seriozităţii programului pe care-l pregătim pentru următorii patru ani.

Pentru succesul acestui angajament, chemăm toţi moldovenii să fie Pentru Moldova şi alături de Partidul Democrat.

Îi îndemnăm pe toţi cetăţenii ţării, indiferent de etnie, să ajute la consolidarea societăţii noastre şi împreună să lăsăm deoparte, pentru totdeauna, tot ceea ce ne dezbină şi ne slăbeşte.

Să fim uniţi şi optimişti, să fim puternici şi muncitori, să fim învingători – Pentru Moldova!

Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 21 octombrie 2018

Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 21 octombrie 2018
Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 21 octombrie 2018

Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 21 octombrie 2018

Total
0
Shares
Total
0
Share