Alte știri

(Foto) Are 25 de ani și este femeia cu cei mai mari sâni: Poartă mărimea la sutien 48 J

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 25 de ani a reușit să devină cunoscută în toată lumea după ce a dezvăluit tuturor prin ce chinuri trece zi de zi, din cauza bustului generos. Tânăra a mărturisit că dimensiunea impresionantă a sânilor săi a produs doar motive de durere și supărare!

Aceasta este delicata situație a tinerei Fiona Hornby din Greater Manchester, Marea Britanie. Femeia a povestit cum încă din adolescență s-a confruntat cu probleme grave atunci când a observat că au început să-i crească sânii. La vârsta de doar zece ani, fata purta deja cupa C la sutien!
 
Acum, la 25 de ani, tânăra mămică a ajuns la incredibila dimensiune de 48 J la cupa de la sutien! Sânii uriași ai Fionei au fost mai degrabă motiv de frustrare și supărări decât unul de mândrie, căci britanica s-a confruntat mereu cu problema găsirii hainelor potrivite.
 
La asta se adaugă durerile de spate și dificultățile întâlnite la realizarea diferitelor activități zilnice. „Atunci când spăl vasele trebuie să iau o pauză, altfel simt că mă lasă spatele”, a mărturisit tânăra. Acum ea își dorește o operație de micșorare, pentru a putea duce o viață normală.
loading...

Comments are closed.