Social

(Foto) Are un vis, să își readucă mașina la viață! Iar pentru asta desenează cu pasiune

Pinterest LinkedIn Tumblr

Faceți cunoștință cu Antonian, un tânăr student la UTM, pasionat de automobile, arhitectură și desen.

Antonian, are 25 de ani și este proprietar de…BMW. Un seria 5 în caroseria E34 care a suferit un accident în 2016 și asupra căruia muncește de doi ani de zile deja ca să îl readucă pe linia de plutire. Student la arhitectură, nu doar pasionat de automobile, tânărul s-a remarcat în rândul prietenilor cu desene auto foarte bine realizate și, ocazional vândute. Cu un singur scop, să adune bani de piese.
 
„Am remarcat desenele lui pe un grup de Facebook și am zis că merită să îi dăm o mână de ajutor, poate așa își repară mașina mai devreme. O amintire cu pasiunea ta pe patru sau două roți, desenată pe foaie A4 și cu un creion, este o lucrare ce oricând îți poate decora camera sau oficiul”, scrie Autoexpert.md. 
 
Iar pe Antonian acest lucru l-ar ajuta să își vadă și el, visul împlinit! Nu știm care ar fi prețurile unor lucrări, dar tânărul ne-a comunicat că unele desene le-ar fi vândut pentru 300-500 de lei. Deci poate fi și un cadou de sărbători pentru un alt pasionat. Îl găsiți pe Facebook. Sperăm astfel că am contribuit la pasiunea lui și totodată v-am oferit și un pont bun.
loading...

Comments are closed.