Alte știri

FOTO: ATENȚIE! Dacă îl recunoști, anunță IMEDIAT poliția!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bărbatul care apare în imagini este căutat de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt.

Polițiștii au fost alertați pe data de 23 septembrie, de către o doamnă în vârstă de 42 de ani, comunicând că i-a fost sustrasă geanta. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de Poliție Râșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei victima a comunicat că a fost deposedată de bunuri în timp ce își aștepta rutiera în incinta Gării Auto Nord, când a lăsat pentru câteva clipe nesupravegheată geanta în care se aflau lăptopul de model „HP 255 G4” și mai multe acte. Astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 5 300 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă va fi identificat și găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 2 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 078 494 155.

 

loading...

Comments are closed.