Alte știri

FOTO // Autocar de pe cursa Republica Moldova-Cehia implicat într-un accident pe traseul Chișinău-Leușeni. Sunt victime

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru persoane, dintre care doi copii, au scăpat ca prin urechile acului, după ce un automobil s-a ciocnit cu un autocar ce efectua cursa R.Moldova-Cehia. Coliziunea a avut loc astăzi pe traseul Chișinău-leușeni, în apropiere de localitatea Căpriana, din raionul Strășeni, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că în accident a fost implicat un automobil de marca Skoda, în care se aflau patru persoane, dintre care doi copii, dași un autocar ce efectua cursa R.Moldova-Cehia.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului Skoda. Acesta a efectuat o manevră de depășire într-un loc interzis, când a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a izbit în partea stângă a autocarului, ulterior a derpata pe traseu și a ajuns în afara carosabilului.

În urma accidentului, șoferul automobilului Skoda și pasagerul din față au fost transportați la Spitalul raional Strășeni unde au fost internați cu mai multe traumatisme. Din fericire, cei doi copii au scăpat nevătămați și nu au avut nevoie de internare în spital.

Imaginile de la locul unde s-a produs accidentul au fost suprinse de un alt șofer implicat în trafic, pe care le-a făcut publice pe o rețea de socializare.

Șofer depistat în stare de ebrietate avansată în adiacentul unei secții de votare din satul Sănătăuca

loading...

Comments are closed.