FOTO // Autostrada București-Constanța: 55 de mașini au fost avariate în urma a 4 accidente în lanț

Carambol pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat. Potrivit ultimelor date, 16 persoane au fost transportate la spital, printre care 5 copii și 10 adulți. În total au fost implicate 55 de autoturisme cu 155 persoane. Nicio persoană nu a decedat, potrivit Digi24

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează, vineri, că pe Autostrada Soarelui nu a fost un singur eveniment rutier, ci trei distincte.

Astfel, potrivit Infotrafic, la km. 181, la limita dintre localitatea Peştera şi Medgidia, pe sensul către Constanţa, a avut loc un accident între două maşini. Potrivit primelor informaţii, patru persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale.

La km. 181+500 de metri, sensul către Constanţa, s-a produs un alt accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, două persoane au fost rănite.

La km. 183, în zona municipiului Medgidia, sensul către Constanţa, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule.

Potrivit bilanţului realizat de ISU Constanţa, în evenimentele rutiere produse pe Autostrada Bucureşti – Constanţa au fost implicate 55 de maşini şi 155 de persoane.

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, poliţiştii le recomandă şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti – DN3 – Constanţa.

Citește și: VIDEO // Nu pot ateriza avioanele. Aeroportul Șeremetievo, din capitala Federației Ruse este inundat

Total
0
Shares
Total
0
Share