FOTO // Autotren cu autoturisme, răsturnat în Arad, România: Autoturismele au fost împrăștiate pe câmp

Un accident grav s-a produs în noaptea de duminică spre luni în județul Arad, România, atunci când un autotren care transporta mai multe autoturisme s-a răsturnat la ieșirea de pe Autostrada A1. Potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro, șoferul în vârstă de 43 de ani a suferit răni grave, iar mașinile transportate au fost aruncate în câmp.

Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 00:30 pe o bretea de ieșire de pe Autostrada A1, la kilometrul 538, conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit cercetărilor inițiale, șoferul ansamblului rutier, un bărbat din județul Vâlcea, a pierdut controlul vehiculului în timpul deplasării, ceea ce a dus la răsturnarea acestuia în afara părții carosabile. Conducătorul autotrenului a suferit răni grave și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale urgente, conform unui comunicat emis de autorități.

În cadrul anchetei desfășurate, șoferul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Mașinile care se aflau pe autotren și care s-au răsturnat au suferit daune considerabile și rămân în locul accidentului și în dimineața zilei de luni.

Autoritățile fac apel la conducătorii auto să manifeste prudență sporită pe drumurile publice și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente grave.

Total
0
Shares
Total
0
Share