Alte știri

FOTO // Bentley, automobilul unuia dintre șoferii drogați, ridicat de la fața locului și sigilat într-o parcare

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 12 mai, în jurul orei 15.30, angajații Inspectoratului național de securitate publică al IGP, pe o stradă din centrul capitalei, au stopat o motocicletă „Suzuki” care a încălcat regulile de circulație și avea amplasat necorespunzător numărul de înmatriculare.

La ghidonul motocicletei se afla un șofer, cu un comportament agresiv și antisocial. Acesta invocând diverse motive, refuzând să prezinte actele polițiștilor de patrulare.

Șoferul a fost preîntâmpinat că în cazul în care nu prezintă actele va fi escortat la Inspectoratul de poliție pentru identificare.

În timpul documentării, conducătorul motocicletei a opus rezistență și a ultragiat unul din angajații INSP, astfel, polițiștii au fost nevoiți să îl rețină.

La scurt timp, pentru a împiedica acțiunile legale ale angajaților Poliției a intervenit și prietenul motociclistului, care se afla la volanul unui automobil de marcă „Bentley”.

Din motiv că ambii șoferi aveau un comportament dubios, au fost conduși la Dispensarul republican de Narcologie, iar testul la consum de substanțe psihotrope a constatat faptul că aceștia se aflau sub influența drogurilor.

Cu puțin timp în urmă, pe internet au apărut mai multe imagini cu automobilul de marca „Bentley”, care a fost ridicat de la fața locului și sigilat într-o parcare.

loading...

Comments are closed.