(foto) Bilboardurile electorale ale candidaților PDM în raionul Hâncești au fost vandalizate! Poliția investighează cazul

campanie electorala, ghenadie buza, alexandru botnari, raionul hincesti, circumscriptia 39, circumscriptia 38, candidati pdm, cod de conduita, bilboarduri vandalizate

Surpriză neplăcută pentru organizația Partidului Democrat din raionul Hâncești. Mai multe bilboarduri ale candidaților PDM pentri circumscripțiile 38 și 39 au fost vandalizate de către persoane necunoscute. Despre acest lucru a fost comunicat pe Facebook pe pagina PDM Hâncești.

Condamnăm cu fermitate vandalizarea panourilor electorale ale PDM din Municipiul Hîncești, de pe strada Chișinău.” se menționează în publicația organizației Partidului Democrat din Moldova de pe Facebook. Partidul Democrat a cerut în repetate rânduri tuturor partidelor să ducă o campanie electorală corectă şi civilizată, într-o atmosferă de calm şi de respectare a legii.

Se constată cu tristețe că opoziția refuză și susținătorii acesteia refuză să se supună prevederilor legale. În momentul de față, are loc o investigație a poliției locale pentru a identifica vinovații și de a-i trage la răspundere. Organizația PDM Hâncești anunță că va atenționa despre acest eveniment neplăcut observatorii naționali și internaționali.

Total
0
Shares
Total
0
Share