Alte știri

FOTO // Biletele de adio lăsate de cele două fete care s-au aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cele două tinere de 16 și 20 de ani, care cu puțin timp în urmă s-au aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din municipiul Bălți, au lăsat mesaje de adio în care își cer iertare de la cei apropiați. Poliția încă nu a stabilit motivul care le-a făcut pe acestea să recurgă la acest gest disperat, informează Deschide.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit poliției, cadavrele celor două tinere au fost găsite lângă scara unui bloc de locuințe dinBălți, dar în care niciuna dintre victime nu locuia. Ambele fete au lăsat bilețele de adio, dar niciuna dintre ele nu a menționat motivul pentru care și-au pus capăt zilelor.

În unul dintre bilețele de adio, una dintre victime și-a cere iertare de la mama sa, dar și a lăsat adresa unde locuiește.

”Eu sunt F. E. R. „Mama, iartă-mă pentru tot și vreau să știi că te iubesc. Și transmite-i fratelui meu că îl iubesc. Iartă-mă pentru toate! Eu locuiesc pe strada Chișinăului 83/5. Vă iubesc!”

În cel de-al doilea bilețel de adio, cea de a doua fată își cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din pușcărie, dar și roagă ca nimeni să nu fie învinuit de moartea sa.

„F###, eu te iubesc și iartă-mă că nu am putut să te scot din închisoare! Rog nimeni să nu fie învinuit de moartea mea! Nume prenume – neclar 6.02.2004”

Citește și: FOTO EXCLUSIV // Două tinere au sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc din Bălți

 

loading...

Comments are closed.