Social

(Foto) Cahul: Prima intervenție a Serviciului de Pompieri Colibași, Vadul lui Isac și Brânza, a avut loc astă noapte!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiul a izbucnit astă noapte în gospodăria unui cetățean al satului Colibași în jurul orei 02:20. Intervenția promptă a pompierilor voluntari, împreună cu echipa de pompieri și salvatori a Direcției Situații Excepționale Cahul a localizat și lichidat incendiul care putea fi de proporții, minimalizând pierderi materiale. Victime și răniți nu au fost, a scris pe Facebook Ion Dolganiuc.

„Aduc sincere mulțumiri tuturor celor implicați, în mod special, pompierului voluntar dl. Ghencea Ion. Tot odată, fac apel la mobilizare și înrolare în cadrul Serviciului de Pompieri VOLUNTARI. De PRIMEJDII, nu suntem scutiți nimeni și nici preîntâmpinați din timp”, a spus Dolganiuc.

Informăm că din anul 2011, peste 40 de posturi de pompieri au fost lansate în Republica Moldova în cadrul Programului de consolidare a serviciului salvatori și pompieri, iar până în 2020 vor fi deschise peste 100 de stații locale.

Mai multe detalii despre Serviciul de Pompieri Voluntari la Colibași, Vadul lui Isac și Brânza vedeți în video de mai jos.

loading...

Comments are closed.