Social

FOTO // Căușeni: un autocamion de model “KAMAZ” s-a tamponat frontal cu un automobil de model ”VOLVO”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 14 septembrie salvatorii din raionul Căușeni au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care a avut loc în apropierea orașul Căușeni. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:00, informează Telegraph.md, cu referire la IGSU.

Un ex-deputat îi cere Maiei Sandu să se distanțeze de Viorel Morari: „Omul lui Plahotniuc nu are ce căuta lângă reprezentanții opoziției”

Potrivit datelor înregistrate un autocamion de model “KAMAZ” s-a tamponat frontal cu automobilul de model ”VOLVO”, iar șoferul autocamionului a rămas blocat între fiare.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care ajunși au stabilit că un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost încarcerat în autoturismul avariat. Salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a persoanei care a avut de suferit. În urma impactului bărbatul a primit diverse traumatisme și a fost preluat de un echipaj de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 56 situații de risc.

DECLARAȚIE // Maia Sandu, este o oportunistă, care a profitat de mișcarea protestatară din 2015 pentru a se lansa în politică

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameniEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liberNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameniNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameniEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

loading...

Comments are closed.