(foto) Ce au în comun Gheorghe Balan și Corina Fusu?

Gheorghe Balan, IGP, Politia Nationala,Corina Fusu

Șeful interimar al Poliției Naționale, Gheorghe Balan, se pare că are ceva în comun la capitolul vestimentar, cu fostul ministru al Educației, Corina Fusu. Ambii sunt atrași de culori deosebite pentru accesoriile de vestimentație.

Astfel, în cadrul unui eveniment public, Gheorghe Balan a optat pentru pantaloni de culoare neagră, un sacou de culoare kaki, cămașă albastră și cravată de culoare violet. Amalgamul de culori a stârnit și amuzamentul internauților, care l-au comparat pe Balan cu celebrul personaj, Joker.

Amintim că atunci când era ministru, Corina Fusu adesea surprindea prin vestimentația aleasă. Astfel, în cadrul unei întrevederi cu Directorul Băncii Mondiale pentru R. Moldova, Europa şi Asia Centrală, Alex Kremer, Corina Fusu a a îmbrăcat colanți de culoare mov, combinați cu o fustă neagră, pulover gri și sacou negru, cu fermoar.

“Altfel, pe lângă cea mai săracă ţară din Europa, cea mai coruptă, vom lua şi titlul privind rata cea mai ridicată de analfabetism vestimentar”, comenta atunci consultantul de imagine Doru Petruți.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share