FOTO // Ce mașină conduce Jennifer Lopez? A primit-o cadou de la iubit

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a postat pe Instagram o fotografie cu mașina primită de la iubit astă vară. Alex Rodriguez i-a dat cadou un Porsche 911 GTS Cabriolet în ziua în care diva latino a împlinit 50 de ani.

Mașina i-a fost adusă în fața casei, cu o fundă uriașă aurie, pe 24 iulie, chiar înaintea petrecerii de ziua ei. Sărbătorita Jennifer Lopez a fost condusă până la mașină cu ochii închiși, de către viitorul său soț.

Jennifer Lopez, mașina, ce mașină are Jennifer Lopez

Surprinzător sau nu, Jennifer nu a avut niciodată o mașină pe care să o conducă și nu a urcat la volan de aproape 25 de ani. Deși artista deține permis de conducere, vehiculele sale au fost mereu conduse de șoferi sau de partenerii săi, scrie promotor.ro.

Porsche 911 GTS Cabrio are motor turbo de 3.0 litri, cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte și tracțiune spate. Cu 30 de cai putere și 50 Nm mai mult decât generația pe care o înlocuiește 911 GTS Cabrio 2019 beneficiază de aportul a 450 de cai putere și 550 Nm. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde și atinge o viteză maximă de 310 km/h.

“Nu am mai condus de foarte multă vreme, dar este o mașină micuță, cu care pot să mă descurc!”, a spus “Jenny from the block” după ce și-a primit cadoul vara trecută.

140.000 de dolari a plătit fostul jucător de baseball Alex Rodriguez pentru GTS-ul de culoare roșie.

În urmă cu 8 ani, Lopez era imaginea Fiat și își făcea apariția într-o reclamă la Fiat 500.

Jennifer Lopez i-a răspuns iubitului cu aceeași monedă. În ziua în care acesta a împlinit 44 de ani, la trei zile după petrecerea ei, artista i-a făcut cadou un Ford Bronco clasic, fabricat în 1974.

Citește și: (foto) Au apărut cele mai INDECENTE imagini cu Jennifer Lopez de la filmările pentru HUSTLERS: Dansează lasciv la bară!

Total
0
Shares
Total
0
Share