Externe

(foto) Cel mai controversat cuplu al momentului! Elon Musk, relație neașteptată cu o cântăreață celebră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dupa ce la inceputul anului a scris istorie cu lansarea unei rachete in spatiu, omul de afaceri american Elon Musk este din nou in centrul atentiei, de data aceasta datorita noii sale relatii. Elon Musk si cantareata canadiana Grimes formeaza unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood, iar prima lor aparitie impreuna a fost la evenimentul Met Gala, desfasurat pe 7 mai New York.

Relatia celor doi a fost o surpriza pentru toata lumea, intrucat provin din lumi total diferite, iar intre ei este o diferenta de 16 ani. Aparitia la bratul celebrului om de afaceri i-a adus numai beneficii artistei, care si-a propulsat cariera in timp record.

Cu toate ca era deja cunoscuta inca dinainte sa aiba o relatie cu Elon Musk, dupa ce relatia lor a fost recunoscuta piesele acesteia au fost ascultate de milioane de oameni. Practic tanara si-a relansat cariera, iar multe voci sustin ca relatia lor nu este una reala, ci una de fatada.

Cel mai controversat cuplu al momentului, Elon Musk, relație neasteptată cu o cântăreață celebră

sua, Cel mai controversat cuplu al momentului, Elon Musk, relație neasteptată cu o cântăreață celebrăZilele trecute artista a anuntat prin intermediul platformei Twitter ca isi schimba numele din ‘Claire” in „c”, litera care reprezinta simbolul consacrat pentru viteza luminii in vid. Cantareata a vrut sa isi schimbe numele de mult timp, insa se pare ca Elon Musk a fost cel care a convins-o sa faca schimbarea.

In trecut Elon Musk a fost casatorit cu autoarea Justine Musk in perioada 2000 si 2008 si cu actrita Talulah Riley in perioadele 2010 – 2012 si 2013 – 2016.

loading...

Comments are closed.