Social

(foto) Cel mai frumos cadou de Crăciun – familia Rusu s-a mutat în noua casă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Crăciunul vine cu miracole, pentru cei care îşi păstrează speranţa în suflet. Familia Rusu este un foarte bun exemplu. Cele trei fetiţe şi tatăl lor s-au mutat în casa lor cea nouă, chiar în Ajunul Sărbătorii.

Cazul lor ne-a impresionat mult şi, în cadrul Galei noastre, le-am făcut surpriza de a le oferi o locuinţă mare, cu odăi pentru fiecare, cu animale şi păsări şi alte lucruri necesare lor.

,,Chiar şi în cele mai grele momente ale vieţii trebuie să îţi păstrezi speranţa, să crezi, să lupţi. Eu sunt aici ca să aduc aceea doză de bucurie, poate o rază de lumină atât cât voi putea eu”, a spus Vlad Plahotniuc.

Când s-au întors în Selemet, Andreea, Ionela şi Elena şi-au strâns degrabă lucrurile din încăperea unde locuiau şi au pornit spre noua lor casă. Incredibil de emoţionaţi, cei patru au şi început amenajarea locului, aşa cum le place lor mai mult.

,,Eu şterg praful pentru că vreau să pun cărţile aici. O să încapă toate, sunt şase sau şapte. Pe urmă o să fie şi cărţile de la mine de la şcoală„, a spus Ionela. Elena a aşezat cu mare grijă ursul oferit de echipa noastră în cadrul Galei şi toate trei fetele ne-au mărturisit cât de fericite sunt pentru toate cele primite.

,,Mi s-au îndeplinit foarte multe vise. Am mingea mea de volei, bicicletă am, laptop, camera mea”, a povestit Andreea.

,,Sărbătorile de iarnă o să fie mai frumoase. O să fie atmosfera de familie bucuroasă”, a spus Ionela Rusu.

Pentru echipa noastră, nu există mulţumire mai mare decât să ştim că am adus din nou zâmbetul pe buze acestor fete minunate şi tatălui lor. Ne-am bucurat enorm să îi vedem pe toţi aşa de entuziasmaţi şi să ştim că am putut contribui şi noi la fericirea lor.

,,Noi tare ne-am dorit să vă vedem fericiţi de sărbători, pentru că meritaţi. Merită fetele şi meritaţi şi dumneavoastră, la modul la care le îngrijiţi. Să aveţi putere să le creşteţi şi mai departe! Copiii au nevoie de căldură părintească. Cu siguranţă, dumneavostră aveţi din plin”, a declarat Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţiei.

Amintim că în cadrul Galei Edelweiss, președintele PDM și fondatorul fundației de caritate Edelweiss, Vlad Plahotniuc a dăruit familiei Rusu din satul Selemet, raionul Cimișlia o casă nou. Cele trei fetițe au rămas fără mamă, care a fost răpusă de cancer.
loading...

Comments are closed.