Alte știri

FOTO // Consumau droguri chiar în stația de troleibuz. Patru persoane au fost reținute de către carabinierii capitalei pentru păstrare și consum de droguri

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 04.10.2020, militarii Direcției Regionale “Centru” a Inspectoratului General de Carabinieri, au reținut patru persoane pentru păstrare ilegală și consum de droguri, transmite Telegraph.md

Astfel , in jurul ori 10:55, pe bd. Dacia din sectorul Botanica, la o stație de transport public, carabinierii au observant un grup de 3 bărbați, vizibil în stare de ebrietate narcotică.

În timpul verificării acestora a fost depistat un pachețel din hârtie cu o substanță de culoare gălbuie asemănătoare cu drogurile. Persoanele s-au dovedit a fi cu vârstă de 20, 22 și 28 de ani, domiciliați în r-nul Cimișlia, or. Leova și mun. Chișinău.

Totodată, în jurul orei 12:00, pe str. Gheorghe Ghimpu din sectorului Ciocana al capitalei, în timp ce verificau o construcție nefinisată, carabinierii au observat o femeie cu un comportament suspect.

În timpul verificării s-a constatat că, persoana în vârstă de 24 ani, domiciliată în mun. Chișinău, avea asupra sa un aparat artizanal pentru consum de droguri și un pliculeţ cu o substanţă vegetală mărunţită de culoare verzuie cu un miros specific.

În ambele cazuri, la fața locului a fost solicitată grupa operativă, iar ulterior, persoanele au fost conduse la Inspectoratele de Poliție teritoriale pentru documentare.

VIDEO // Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare

loading...

Comments are closed.