FOTO // Cu aportul echipei Partidului ”ȘOR”, localitatea Dușmani, raionul Glodeni, a fost iluminată integral

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, locuitorii satului Dușmani din raionul Glodeni au primit un cadou din partea echipei Partidului „ȘOR”. Localitatea a fost iluminată integral, după zeci de ani de așteptare.

Cei aproximativ 2000 de localnici ai satului Dușmani sunt bucuroși și spun că, odată ce lumina a apărut pe străzi, vor fi mai în siguranță.

„Locuiesc în acest sat de 35 de ani și niciodată nu a fost lumină pe stradă. Până nu demult, ne era frică să mergem noaptea pe drum. Acum suntem foarte bucuroși. Am obținut ceea ce aveam nevoie demult”, a spus o locuitoare a satului Dușmani.

„Îi mulțumim Partidului „ȘOR” pentru că a finanțat proiectul iluminatului stradal. Este un proiect demult așteptat. De la destrămarea Uniunii Sovietice și până nu demult, în localitatea noastră nu a fost lumină pe străzi”, a menționat un bărbat.

„Până a apărea lumina pe străzi, localitatea părea pustie. Acum este mult mai bine”, a afirmat o pensionară.

Primarul satului Dușmani, Petru Rusu, s-a arătat bucuros că a fost inaugurat proiectul iluminatului stradal, în pofida dificultăților din anul 2022.

„Acesta este un proiect foarte bun, la care s-a lucrat timp de două luni. Pentru asta, a fost nevoie de 15 km de cablu. Acest proiect este unul foarte important pentru noi, este voluminos, costisitor și demult așteptat de oameni, motiv pentru care le suntem foarte recunoscători colegilor din partidul condus de Ilan Șor”, a declarat primarul Petru Rusu.

La evenimentul de inaugurare a iluminatului public, a participat deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova.

„Merg cu bucurie la evenimentele de inaugurare a unor astfel de proiecte. Lumina este un cuvânt ce dă un impuls pentru tot ceea ce este minunat. În vremurile pe care le trăim este nevoie mai mult decât oricând de căldură și lumină. Iluminarea stradală, terenurile de joacă, renovarea drumurilor sunt foarte importante pentru localitățile noastre. Sper foarte mult că proiectele frumoase vor continua atât la Dușmani, cât și în alte localități administrate de Partidul „ȘOR”, în pofida situației economice complicate”, a precizat Reghina Apostolova.

La rândul său, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a adăugat că lumina pe străzi înseamnă siguranță și că toți oamenii trebuie să aibă parte de aceasta.

„Partidul „ȘOR nu a fost nicio zi la guvernare, dar a implementat sute de proiecte sociale pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Echipa lui Ilan Șor făurește, nu strică. Din păcate, ni se pun foarte multe piedici și suntem supuși presiunilor, dar totul va trece. Nouă nu ne este rușine să mergem prin sate, deoarece avem cu ce ne lăuda. Fie ca Anul Nou să fie mai bun și să fie implementate cât mai multe proiecte!”, a spus Pavel Verejanu.

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, sa dat asigurări ca va face tot posibilul pentru ca Moldova să fie frumoasă și bogată.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să finalizăm proiectul privind iluminarea stradală, și în satul Dușmani. Am spus și repet: Voi construi o Moldovă frumoasă și bogată, unde oamenii vor trăi bine. Toate aceste proiecte îmbunătățesc nivelul de trai din țara noastră. Din păcate, actualul regim a uzurpat puterea, acești bandiți fac tot posibilul pentru a distruge Moldova și nu ne lasă să trăim decent. Noi însă nu le vom permite asta și vom face tot posibilul pentru ca Moldova să fie bogată și frumoasă”, a declarat Ilan Șor.

Proiectul iluminatului stradal este cel de-al doilea implementat de echipa Partidului „ȘOR” în satul Dușmani, raionul Glodeni. Inițial, echipa lui Ilan Șor a construit un teren de joacă. Pe viitor, urmează să fie renovate drumurile din această localitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share