Alte știri

FOTO // Cum a călătorit actrița Gwyneth Paltrow, speriată de coronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actriţa Gwyneth Paltrow a fost băgată în sperieţi de coronavirus. Ea a călătorit spre Franţa cu o mască pe figură şi chiar a dormit, astfel, în avion.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Groaza de coronavirus a băgat întreaga lume în sperieţi, inclusiv pe Gwyneth Paltrow. Actriţa, în vârstă de 47 de ani, a pus o poză cu masca pe figură pe reţelele de socializare lângă care a scris: “În drum spre Paris. Paranoică? Prudentă? În stare de panică? Pandemie? Propagandă? Să ne menţinem sănătoşi. Să nu ne strângem mâna. Să ne spălăm pe mâini des”. Diva face o călătorie în Franţa şi a vrut să arate fanilor că vrea să se protejeze. Gwyneth nu a ezitat să se arate îngrozită de posibilitatea ca virusul să se extindă în toată lumea.

Gwyneth Paltrow a făcut referire la filmul “Contagion”, regizat de Steven Soderbergh, din 2011. În acest film, care are ca subiect o pandemie mondială transmisă prin consumul de carne de porc, ea a interpretat rolul unei femei care moare din cauza unui virus misterios cu care s-a molipsit într-o călătorie de afaceri în Hong Kong. Filmul este vizionat de tot mai mulţi oameni în perioade de crize sanitare. În Franţa, există 18 cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi două persoane au murit din cauza acestui virus ucigaş. Coronavirusul a ajuns deja pe toate continentele, în afară de Antarctica, La nivel mondial, 81.385 de persoane sunt infectate şi 2.771 au murit din cauza coronavirusului.

Sursa: Click!

loading...

Comments are closed.