Alte știri

FOTO // Cum arată astăzi fetele din trupa t.A.T.u. Făceau furori în urmă cu aproape 20 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au trecut aproape 20 de ani de când fetele de la t.A.T.u. făceau furori la nivel internațional cu celebrele piese „All about us”, „Nas ne dogonyat” sau „All the things she said”.

Yulia Volkova și Lena Katina s-au lansat la începutul anilor 2000 și au șocat întreaga lume cu atitudinea nonconformistă și indecentă pe care o afișau atât pe scenă, cât și în videoclipuri. Bruneta și roșcata pozau în școlărițe lesbiene, fiind minore la vremea respectivă, însă după ce proiectul t.A.T.u s-a încheiat acestea au declarat că a fost doar o strategie de marketing. Mai mult de atât, Yulia a declarat că dacă fiul său ar fi gay l-ar condamna și nu ar fi de acord cu alegerea lui, cu toate că de curând tot ea a declarat că înainte de a se căsători a fost bisexuală, scrie unica.ro.
tatu, cum arata acum fetele de la tatuDin anul 2009, atât Yulia, cât și Lena au pornit pe drumuri separate și au ales o carieră solo, însă succesul din adolescență nu au mai reușit să-l atingă niciodată. În tot acest timp, fiecare dintre ele a avut parte de evenimente marcante în viață, iar destinul a luat o cu totul și cu totul altă turnură. Yulia Volkova, jumătatea brunetă a trupei t.A.T.u, în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian în anul 2014, moment în care totul avea să se schimbe.

Yulia Volkova, tatuDupă două operații pentru îndepărtarea tumorii, din cauza unei erori medicale, laringele i-a fost afectat, iar  Yulia și-a pierdut vocea, ceea ce însemna că întreaga sa carieră era compromisă: „Când m-am trezit din anestezie am vrut să vorbesc, dar nu aveam deloc vocea. A fost cel mai critic moment din viaţa mea”, – povestea la momentul erspectiv bruneta. Ulterior, Yulia a urmat tratamente complexe de recuperare. După două operații în Germania pentru recuperarea vocii, verdictul continua neschimbat.
Când șansele păreau a fi pierdute definitiv, vindecarea a venit în urma unei operații pe care a făcut-o la Seoul, iar Yulia și-a recăpătat vocea, continuând să lanseze noi melodii. Yulia Volkova este căsătorită și are doi copii, o fată de 13 ani şi un băiat de 10 ani.
Pe de altă parte, și colega sa de trupă, roșcata Lena Katina, care va împlini anul acesta 34 de ani, s-a căsătorit și, în urmă cu 3 ani, a devenit mama unui băiețel.
Lena Katina, tatuDacă inițial cele două duceau în paralel cariera solo și concertele trupei t.A.T.u, în urma unor neînțelegeri și ale acuzelor pe care și le-au adus reciproc în mod public, acestea au renunțat să mai cânte împreună, iar astăzi se mai reunesc doar ocazional.
În anul 2012, Yulia Volkova și Lena Katina s-au reunit chiar pe scena emisiunii „Vocea României”, iar la doi ani distanță trupa t.A.T.u cântat din nou, la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

loading...

Comments are closed.