Politic

(Foto) Cum se repară drumul pe strada Băcioii Noi din Municipiul Chișinău? Inspecția lucrărilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu a inspectat astăzi șantierul în lucru de pe strada Băcioii Noi, tronsonul: bd. Dacia – șos. Muncești, unde au început lucrările de reparație a carosabilului. Autoritățile municipale au decis renovarea segmentului de drum, care se afla într-o stare avariată.

În urma inspectării șantierului, Ruslan Codreanu s-a arătat mulțumit de calitatea intervenției, dar și de mobilizarea drumarilor pentru a executa lucrările de reparație în termeni restrânși. „Am vizitat recent acest cartier și am constatat că locuitorii se confruntă cu insuficiență de transport public. Astfel, după renovarea drumului vom pune la dispoziția oamenilor transport adăugător”, a menționat edilul capitalei.

După finalizarea lucrărilor de reparație a str. Băcioii Noi, municipalitatea va extinde itinerarele a două rute municipale de autobuz: nr. 44 și nr. 65 pentru a asigura cu transport public locuitorii din zonă. Menționăm că suprafață de drum reabilitată are o suprafață de 8 mii metri pătrați, iar în acest scop, din bugetul municipal au fost alocați 3,5 milioane lei.

Reparația acestui sector de drum se face la inițiativa deputatului PDM, Constantin Țutu.

loading...

Comments are closed.