Alte știri

FOTO // Cum vor arăta străzile Bănulescu – Bodoni și Pușkin după reabilitarea trotuarelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chișinău a prezentat proiectul de reabilitare a trotuarelor și a spațiilor verzi de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Al. Pușkin, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Costul total al lucrărilor de modernizare a trotuarelor este de circa 22,8 milioane de lei, la care vor contribui inclusiv agenţii economici din preajmă. În total, vor fi amenajați circa 44 mii m2 de trotuar.

Pavajul scos și asfaltul uzat decapat de pe trotuarele din str. A. Puşkin şi Gavriil Bănulescu – Bodoni va fi reutilizat la alte obiective.

Lista obiectivelor unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere urmează a fi prezentată de către responsabilii din fiecare sector al capitalei la solicitarea primarului general, Ion Ceban. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din capitală unde este nevoie.

La fel, masa lemnoasă de la copacii vechi defrişați de pe străzile şi trotuarele aflate în reparaţie, va fi folosită. Astfel, banii vor fi cheltuiţi raţional.

Citește și: Când vor fi finalizate lucrările de renovare a trotuarelor de pe străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Alexandr Pușkin, pe tronsonul str. Alexei Mateevici – bd. Ștefan cel Mare

loading...

Comments are closed.