(Foto) De Ziua Persoanelor în Etate, mai mulți bătrâni au primit daruri din partea lui Vlad Plahotniuc

pdm, De Ziua Persoanelor în Etate, mai mulți bătrâni au primit daruri din partea lui Vlad Plahotniuc, partidul democrat, fundatia edelweiss, lidia cucos, alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,

Astăzi, 1 octombrie, este Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Cu acest prilej, liderul PDM Vlad Plahotniuc a adresat un mesaj de felicitare tuturor bunicilor din Republica Moldova, iar Fundația Edelweiss a mers în raionul său de baștină, Nisporeni, le-a împărțit cadouri la mai mulți bătrîni și le-a organizat un concert frumos.

“Față de bunici avem respect și admirație. Ei sunt cei care ne-au învățat ce înseamnă răbdarea, blândețea și bunul simț. Să fim grijulii cu ei, să le arătăm că ne sunt dragi, așa cum au făcut-o și dânșii în relația cu noi. Pentru truda lor, pentru lecțiile de viață pe care ni le oferă, să le demonstrăm recunoștința și prețuirea noastră. Vă mulțumim, dragi bunici! La Mulți Ani!”, a scris Plahotniuc pe Facebook.

Reacţiile bătrâneilor au fost pe măsură, iar bucuria pe chipurile lor a fost cea mai frumoasă răsplată, spun reprezentanții Fundației Edelweiss.

Am primit cadouri, mulţumim Fundaţiei Edelweiss, suntem recunoscători pentru ce a făcut pentru noi”. “Ne simţim foarte bine, avem o plăcere sufletească foarte mare. Eu personal nu m-am aşteptat la un cadou aşa bogat. Mulţumim foarte mult, le dorim multă sănătate”. “Mulţumim că au avut grijă de noi şi tineretul din ziua de azi se gândeşte la aceştia bătrâni”. “Dar cum, le-am primit de la Vlad Plahotniuc. Mulţumesc, foarte bun om şi foarte… pentru noi, foarte bun om”, sunt doar câteva dintre mărturiile beneficiarilor.

Dorina Postu, managerul de proiect al Fundaţiei ”Edelweiss”, a fost responsabilă de buna desfăşurare a evenimentului. “De ziua persoanelor în etate dorim tuturor bunicilor multă, multă sănătate şi mulţi ani lipsiţi de griji. Toate persoanele în etate merită toată aprecierea şi respectul nostru, de aceea ei nu trebuie uitaţi, nu trebuie abandonaţi”, a spus ea.

Centrul de reabilitare şi integrare socială “Încredere” a fost fondat în 2007. Anual, peste 200 de bătrâni din oraşul Nisporeni beneficiază de serviciile de sprijin ale Centrului.

Total
0
Shares
Total
0
Share