FOTO // Decesul unei vedete pe Instagram, la doar 24 de ani. Diva știa că este în pericol și și-a povestit experiența

O vedetă pe Instagram, care suferea de anorexie, a murit la doar 24 de ani, transmite Telegraph.md, cu referire la Digi24.ro

Josi Maria, din Germania, a mărturisit de curând pe rețelele sociale cu ce problemă se confrunta, după care și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță. Din cauza afecțiunii sale, Maria a suferit o insuficiență cardiacă ce a ucis-o. A murit în Gran Canaria, adormind pe brațele prietenei sale.

Maria a postat online mesaje și fotografii tulburătoare despre afecțiunea ei și i-a avertizat și pe alții despre pericole. Într-un mesaj recent, însoțit de o fotografie șocantă, în care se vede cât era de slabă, Maria a spus: „Nu, nu postez această fotografie pentru că sunt mândră de felul în care arăt. Și, nu, nici nu o postez pentru că vreau să îi motivez pe alții să arate ca mine. De fapt, motivul pentru care postez această fotografie este pentru că sunt într-o călătorie și vreau să fiți alături de mine. Vreau să-mi împărtășesc gândurile și să arăt că lupt împotriva anorexiei”.

Maria era urmărită pe Instagram, unde își împărtășea experiențe de viață și poze din călătoriile ei, de aproape 200.000 de fani. În Gran Canaria a plecat împreună cu o prietenă, de asemenea, vedetă pe Instagram, în brațele căreia a murit.

Prietena Mariei, Vanja Resova, a declarat pentru presa germană că aceasta băuse doar două cafele în ziua în care a murit, dar nu mâncase nimic timp de 48 de ore. Seara a spus că este obosită și vrea să doarmă, iar Vanja i-a luat capul în brațe sperând că o va putea convinge să mănânce ceva. A adormit și ea și s-a trezit după câteva ore, când a constatat că Maria nu mai respira.

https://www.instagram.com/p/CEUl1ECgB7X/

Arheologii au recreat dalele celui de-al Doilea Templu, unde a păşit Iisus

Total
0
Shares
Total
0
Share