Alte știri

FOTO // Delia la o plajă privată în Maldive. Cât a costat vacanța de lux a divei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Delia este unul din artiștii de top din România. Este apreciată de fani pentru concertele extravagante pe care le  susține, pentru vocea extraordinară și pentru prezența mereu veselă și pozitivă.

Ea este un trendsetter din toate punctele de vedere atât pentru admiratorii ei, cât și pentru colegele din showbiz, scrie cancan.md.

Pe lângă cariera muzicală și aparițiile televizate, Delia mai este cunoscută și pentru vacanțele exotice pe care le are periodic. A vizitat până acum numeroase țări și locuri inedite. Recent, diva a hotărât că are nevoie de o pauză de la viața bucureșteană și a plecat în Maldive alături de soțul ei.

Această vacanță vine ca o un moment de respiro după o perioadă destul de aglomerată. Delia a trebuit pe lângă concertele pe care le are să fie prezentă și la filmările emisiunii Iumor, care s-au terminat de curând. Așadar, după această perioadă aglomerată a hotărât că are nevoie de un moment de răsfăț.  A ales o destinație cu mult soare departe de casă.

Cei doi se relaxeză pe malul oceanului, într-o vilă de lux cu plajă privată. Peisajul de vis este completat perfect de tot felul de preparate inedite, pe care Delia le alege cu mare grijă. Pentru vacanța de lux vedeta a scos din buzunar peste zece mii de euro. Însă banii nu par să fie o problemă pentru ea.

Ipostazele sexy în care Delia s-a fotografiat în vacanță

Deși este o gurmandă, Delia are mereu grijă să arte perfect. Artista își lucrează corpul la sală și aleargă în parc, în fiecare zi. Trupul ei este de invidiat, iar ea nu s-a sfiit să îl arate. A posta o serie de fotografii, din vacanță, în care apare în ipostaze sexy și numai în costum de baie. Fanii au apreciat și admirat postările.

Citește și: Poză fierbinte: Delia, în cea mai sexy ipostază de până acum

 

 

 

loading...

Comments are closed.