Politic

(foto) Vin și voie bună! Deputatul Nae-Simion Pleșca l-a vizitat pe poetul Petru Cărare aflat în stare critică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul din fracțiunea Partidului Democrat, Nae-Simion Pleșca a ajuns să fie criticat din cauza că s-a pozat lângă scriitorul Petru Cărare care se află într-o stare gravă de sănătate fiind țintuit la pat.

Utilizatorii Facebook l-au criticat dur pe deputat spunând că nici starea critică de sănătate a poetului nu l-au împiedicat pe Pleșca să încerce să își lustruiască imaginea. Drept replică, politicianul a spus că este vechi prieten cu Petru Cărare și a simțit că trebuie să meargă să îl viziteze de ziua lui.

Deputat PDM, fractiunea parlamentara pdm, nae simion plesca la petru carareDeputatul a postat o poză alături de poetul Cărare ridicând un pahar de vin la o masă încărcată cu mâncare. Alături, maestrul apare suferind, culcat în patul său. Din cauza criticilor dure, în curând deputatul a șters poza, dar nu și postarea, care după părerea lui continua să fie una foarte bună.

Deputat PDM, fractiunea parlamentara pdm, nae simion plesca la petru carare

Ulterior, văzând că majoritatea internauților îl critică sau poate dintr-un alt motiv, deputatul a șters postarea definitiv.

Nae-Simion Pleşca a devenit deputat pe listele Partidului Liberal Democrat, iar în 2016, împreună cu un grup de colegi, au părăsit PLDM aderând ulterior la PDM.

loading...

Comments are closed.