Alte știri

(foto) Deputatul Năstase și-a luat o scurtă vacanță acasă, la Frankfurt, pe banii statului?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Andrei Năstase, care mai este și vicepremier, dar și ministru de Interne, cel care și-a pus cumătrul șef la IGP, a prins gustul banului public, pe care îl tratează ca pe al său.

Năstase a plecat la sesiunea Adunării Parlamentare a APCE, la Strasbourg, dar a făcut o tură pe la Frankfurt, ca să-și vadă familia, transmite actual.md

Curiozitățile încep când examinăm când are loc sesiunea și când a plecat Năstase. Deși APCE s-a reunit în ședință de luni, 24 iunie, adjunctul Maiei Sandu din Guvern a plecat, în calitate de deputat, de sâmbătă, 22 iunie.

Astfel, acesta și-a asigurat un sejur, acasă, pe banii statului. Din informațiile publice oferite de Parlament, se vede că alți membri ai delegației Legislativului la APCE, Mihai Popșoi și Vlad Batrâncea, și-au luat ordin de deplasare din data de 23 iunie și doar Năstase – de pe 22 iunie.

Faptul că finul de cununie al oligarhului condamnat Victor Țopa era deja la Frankfurt când ceilați deputați abia luau avionul este confirmat chiar de Năstase.

”În drum spre Strasbourg, la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei zăbovesc la ai mei. Le-am spus să aibă încredere și răbdare. Mi-au zis că au și mă iubesc. Vă doresc tuturor liniște sufletească și încredere, dragoste și numai bucurii”, a scris Năstase pe Facebook, duminică.

Resultado de imaxes para frankfurt to strasbourg

Mare ”luptător pentru dreptate și adevăr” nu obosește să caute ”pete în soare” oponenților politici, pe care îi persecută, asumându-și, cu de la sine putere, rolul de procuror și judecător. În paralel, Andrei Năstase, fața adevărată a regimului, își face comod rudele în structurile de stat și bagă mâna în bugetul statului.

loading...

Comments are closed.