FOTO // Deputatul PPDA, Stela Macari a primit 150 de scrisori de la membrii partidului „Șor”. Care a fost motivul

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Stela Macari, a primit 150 de scrisori din partea mai mult persoane ce reprezintă Partidul „Șor” în care menționează că o vor acționa în judecată, informează TV8.md

Într-o postare pe o rețea socială, Stela Macari susține că s-a arătat indignată că cei de la Șor încearcă prin intermediul lor să „să iei jăraticul cu mâna altora”.

Ba mai mult de atât, și deputatul neafiliat, Octavian Țîcu a declarat în cadrul conferinței de presă că și acesta a primit 150 de scrisori de la mai multe persoane prin care susține că va fi acționat în judecată.

150 de scrisori pe care le-am primit din partea mai multor cetățeni, ieri și azi. Un record absolut pentru un singur deputat! (…) Nimic din cele scrise mai sus nu se referă la acest morman venit din partea unor membri ai Partidului Șor. Plicuri și timbre speciale sunt din belșug din miliard. Noi înțelegem că tot mai mulți nori negri planează asupra Partidului Șor, iar conducerea de vârf încearcă din răsputeri să se țină pe linia de plutire, pentru a nu ajunge la închisoare. Dar, de ce să atragi în jocurile tale murdare cetățenii simpli? După mine, este grav să acționezi expunându-ți colegii, încercând “să iei jăraticul cu mâna altora”. Acești oameni nu poartă nici o vină”, a scris deputatul Stela Macari.

Totodată, deputatul susține că aceste scrisori au parvenit după ce Platforma DA s-a adresa la Curtea Constituțională pentru ca Înalta Curte să verifice constituționalitatea Partidului „Șor”. Același lucru l-a făcut și deputatul Octavian Țîcu.

Eu admit că ei nu urmăresc toate ședințele plenare, sau cum decurg comisiile de anchetă si care sunt Hotărârile acestora și poate mai puțin se interesează despre declarațiile Procurorului General atunci când vine să le ridice imunitatea unor deputați a acestui partid, tocmai 5 la număr până în prezent. Dar sigur atunci când subsemnezi un document ar trebui să-i intereseze dacă dreptatea este de partea lor. Înțeleg că le-am lezat din orgolii prim sesizarea depusă de noi la Curtea Constituțională , dar mai cu seamă, că am spus lucrurilor pe nume”, a mai adăugat deputatul.

Aceasta susține că va pregăti un răspuns pentru fiecare petiționar în parte și chiar „va încerca să ia legătura cu ei, o dată ce fiecare a fost amabil să indice și un număr de contact”.

Citește și: ALBUM FOTO // Ceremonie la Președinția condusă de Maia Sandu

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share