Alte știri

FOTO // DEZASTRU: Cum arată blocul din sectorul Botanica după explozie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blocul cu șase nivele din sectorul Botanica, zguduit ieri seara de o explozie puternică, a fost evacuat. Zona a fost îngrădită, iar la ora actuală nimeni nu poate intra și ieși din bloc, pînă cînd se desfășoară cercetările, informează Noi.md

Din imaginile surprinse la fața locului de echipa Noi.md se vede că toate geamurile din scara edificiului au fost spulberate. La fel și geamul din bucătăria comună de la etajul 2, unde s-a produs deflagrația.

Menționăm că în seara zilei de 22 februarie salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în urma deflagrației, care s-a produs într-un bloc de locuit cu 6 nivele pe strada Independenței 12/1.

În urma exploziei într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile, ușile în apartamentele de la etajele 1- 5.

Păreții portanți nu au fost afectați. Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărămături.

Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor prleminare doi minori în vârstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie au avut de suferit. Cauza și circumstanșele producerii deflagrației urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Citește și: Un taximetrist din capitală a accidentat mașina șefului IGP

 

loading...

Comments are closed.