Alte știri

FOTO // DIASPORA: Jos mâinele de pe partidul PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți moldoveni din diasporă și anume din Olanda au protestat pașnic în susținerea partidului PACE și a lui Gheorghe Cavcaliuc.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Fotografiile au fost postate pe rețelele sociale după ce procuratura Sângerei a solicitat reținerea lui Cavcaliuc dar și a citat mai mulți candidați ai PACE, inclusiv femei.

Din imaginile postate vedem ca la protest au participat inclusiv femei gravide.

Menționăm că în perioada 6-13 iunie liderul PACE, Cavcaliuc și canditatul PACE Valentina Geamănă se vor întâlni cu diaspora din Germania, Italia, Franța.

Anterior PACE a promis că venind la guvernare va implementa un plan pentru reintegrarea celor care se întorc definitiv acasă. Inclusiv condiții speciale de impozitare la vamă.

„Noi propunem un plan concret de reintegrare, care le va ușura calea spre țară. Oamenii care au adunat o avere peste hotare, muncind mulți ani și cumpărându-și mașini sau mobilier, când vor reveni în Republica Moldova vor plăti zero taxe și impozite, dacă își aduc averea acasă și revin pentru totdeauna”, a declarat Cavcaliuc.

Acești oameni vor simți nu doar că sunt așteptați în țară, dar și că le sunt create condiții ca să trăiască bine și în liniște, aici, alături de părinți și copii, potrivit liderului PACE.

loading...

Comments are closed.