FOTO // Droguri în valoarea de 300 MII lei, consficate de polițiștii din Cahul

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul au contracarat comercializarea unei cantități impunătoare de droguri în valoare de circa 300 mii de lei, în rezultatul desfășurării a acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigație.

La 11 februarie 2020, în vederea combaterii traficului ilicit de droguri pe teritoriul municipiului Cahul, polițiștii din Cahul au întreprins un șir de măsuri de investigații, în rezultatul cărora a fost identificat și stabilit unul dintre suspecți, implicat în păstrarea și distribuirea substanțelor narcotice, un bărbat în vârstă de 41 ani, locuitor al municipiului Cahul.

Astfel, urmare a perchezițiilor în flagrant, efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii din Cahul au depistat și confiscat 17 pliculețe cu masă vegetală de culoare verde uscată și mărunțită cu miros specific de marijuana uscată. De asemenea, la domiciliile rudelor figurantului, au fost ridicate 24 pliculețe cu substanță similară marijuanei, zece borcane de 3 litri, un borcan de 2 litri, 3 borcane de un litru, cu masă vegetală de culoare verde, usctă și mărunțită cu miros specific de cânepă.

Totodată, urmare a informațiilor operative parvenite în adresa polițiștilor, cu privire la tentativa de transmitere a drogurilor pentru comercializare către distribuitor, un bărbat în vârstă de 48 ani, locuitor al satului Crihana Veche, raionul Cahul, au fost efectuate perchezii în flagrant, în mijlocul de transport al acestuia, unde au fost depistate 41 pliculețe cu substanță similară drogurilor.

 Valoarea totală a drogurilor confiscate se estimează la 300 000 lei.

Poliția continuă cercetarea tuturor circumstanțelor în vederea stabilirii provenienței  drogurilor comercializate, precum și în scopul identificării tuturor persoanelor implicate.

Ciește și: Transport gratuit pentru victimele deportărilor. PDM înregistrează inițiativa în Parlament

Total
0
Shares
Total
0
Share