(Foto) Drumuri bune pentru satul Talmaza, Ștefan Vodă: Oamenii se implică activ și muncesc cu entuziasm!

Drumuri bune pentru satul Talmaza Ștefan Vodă, Oamenii se implică activ și muncesc cu entuziasm, guvernul filip, partidul democrat, fapte nu vorbe pdm, 

În timpul tradiționalelor vizite în teritoriu, deputatul PDM Igor Vremea a remarcat atmosfera pozitivă de muncă pe șantierul din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă. În aceste zile, aici se desfășoară lucrări de reparație a drumului, în cadrul proiectului național „Drumuri bune 2”.

Oficialul de la Chișinău spune că oamenii se implică activ și muncesc cu entuziasm și devotament, pentru că doresc să aibă drumuri bune în fiecare localitate. “Ne bucurăm că faptele bune sunt apreciate”, a scris pe facebook Igor Vremea.

Proiectul “Drumuri bune pentru Moldova” a fost lansat în 2018 de Guvernul Filip la inițiativa liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Anul trecut în satele din țara noastră s-au reparat în total peste 1600 km de drum, iar în acest an democrații promit că vor continua proiectul și vor renova 2600 km. În multe localități, lucrările de construcție deja sunt în toi.

Ministerul Economiei informează că toate drumurile reparate le va fi verficată strict calitatea înainte de a fi date în exploatare.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share