FOTO // Echipa lui Ilan Șor continuă să ofere asistență socială celor nevoiași din întreaga țară

Echipa lui Ilan Șor continuă să ofere asistență socială celor nevoiași din întreaga țară. Această practică a fost introdusă acum câțiva ani de către însuși Ilan Șor. Asistența este oferită persoanelor în vârstă, veteranilor de război, familiilor numeroase și altor categorii de cetățeni vulnerabili din punct de vedere social.

Această inițiativă nu doar că este parte a strategiei cuprinzătoare a partidului “ȘOR”, ci este și unul dintre proiectele privind birourile de audiență, deschise în întreaga țară. Obiectivul principal este de a consolida sprijinul pentru cetățenii care se confruntă cu dificultăți economice și sociale.

Oamenilor le sunt oferite alimente, haine, medicamente și lemne de foc, în funcție de situația fiecăruia. Echipa lui Ilan Șor se străduiește să răspundă la fiecare solicitare și să se asigure că toți cei care au nevoie primesc sprijinul necesar.

Deputatul Reghina Apostolova a subliniat importanța protecției sociale a populației Republicii Moldova ca fiind una dintre prioritățile echipei lui Ilan Șor. Ea a spus că protecția celor mai vulnerabili cetățeni, inclusiv a tinerilor și a persoanelor în vârstă, este o datorie morală a societății.

În contextul incertitudinii și dificultăților economice cauzate de politicile distructive ale partidului de guvernământ, inițiativa lui Ilan Șor este primită cu entuziasm de către populație. Acest ajutor social este văzut ca un simbol al speranței pentru viitor și perspective mai bune.

Total
0
Shares
Total
0
Share