Social

(foto) Ecoul lui Chirtoacă în Parcul „Valea Morilor”! Cascada se fărâmă văzând cu ochii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cascada din parcul „Valea Morilor” nu a rezistat această iarnă. Pe Facebook au apărut poze de la fața locului care arată că pilonii se fărâmițează, iar autoritățile nu depun nici un efort pentru a opri acest proces.

Pozele arată edificiul de o frumusețe deosebită într-o stare tragică. Fundamentul pilonilor se fărâmă în urma topirii zăpezii, iar autoritățile la câteva zile de la publicarea pozelor, nu au venit cu nici o reacție.

În comentarii, oamenii își exprimă tristețea față de atitudinea indiferentă a Primăriei încă de pe vremea lui Chirtoacă față de cascada de la Valea Morilor, spunând că de fiecare dată când se plimbă în acest parc îi doare sufletul pentru acest monument ce este lăsat să se autodistrugă din cauza faptului că s-a economisit pe reconstrucția acesteia.

UPDATE: Cu o reacție a venit primarul capitalei, Ruslan Codreanu. Acesta a spus că lucrările au fost făcute necalitativ, chiar dacă au costat în jur de 15 milioane de lei. „Nu este vorba despre vandalism, dar calitatea serviciilor”, consideră Codreanu.

loading...

Comments are closed.