Alte știri

FOTO // Familia prezidențială își continuă călătoriile prin Moldova: ”Astăzi, împreună cu familia, vizităm Mănăstirea Saharna”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Familia prezidențială vizitează astăzi Mănăstirea Saharna, un lăcaș sfânt cu istorie bogată, situat în apropierea râului Nistru, informează Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Aici am găsit oameni uimitori, care își trăiesc viața în rugăciune și smerenie în mijlocul unui peisaj de poveste. E frumoasă țara noastră. Și avem și oameni frumoși la suflet, pe care de fiecare dată mă bucur să-i cunosc”, a scris Igor Dodon pe profilul său de pe Facebook.

”Pandemia, dincolo de problemele serioase pe care ni le-a creat, a avut și un efect util asupra noastră – ne-a determinat să colindăm ținutul natal, să redescoperim Moldova, să investim în produsul autohton, să stimulăm inițiative locale, bazate pe tradiții, cultură, agrement, amenajarea mediului. Pandemia va trece, iar orientarea noastră spre consumul și turismul intern trebuie păstrată. Și acesta va fi un câștig social, economic și de imagine important pentru Moldova”, a mai punctat șeful statului.

Săptămâna trecută, Igor Dodon și familia sa au fost la Mănăstirea Țâpova, precum și au mers pe jos mai bine de 20 de kg, antrenându-se într-o drumeție turistică prin locurile pitorești din regiune.

loading...

Comments are closed.