Alte știri

(Foto) Fosta soție a lui Putin, despre viața de familie care a avut-o: Mă bătea, mă umilea!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ludmila Putina ar fi explicat de ce a divorțat de fostul său soț, președintele rus, Vladimir Putin. Aceasta ar fi recunoscut că bărbatul a fost un „tiran” care nu ținea cont de dorințele ei și își bătea joc de ea, scrie ea.md. 

Fosta soție a președintelui Vladimir Putin, Ludmila, fostă Putina, în prezent Ocheretnaya, ar fi dezvăluit că viața cu acesta a fost un coșmar. Ludmila ar fi acordat un interviu în care a dezvăluit detalii uluitoare despre căsnicia cu Vladimir Putin.

„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice „tiran”. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”, ar fi povestit femeia.

Aceasta ar mai fi dezvăluit că a încercat de mai multe ori să înainteze un divorț, dar pentru ai fi „închisă gura”, femeia era imediat internată într-o clinică de psihiatrie. „Am trecut prin toate cercurile iadului… Droguri, substanțe psihotrope, umilințe. Eram deseori sechestrată în izolator și nu vedeam lumina zilei, nu vedeam oamenii. Dintr-o femeie puternică și sigură pe sine m-am transformat într-o umbră. Eram de acord să fac orice, doar să ies de acolo.”, ar fi povestit Ludmila.
 
Mariajul lor a durat 31 de ani, cei doi având împreună doi copii: Ekaterina și Marina Putina. La un an după divorțul Ludmilei de Vladimir Putin, în anul 2015, aceasta s-a căsătorit cu Artur Ocheretniy, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea.
poza de familie, putin si sotia sa ludmila, rusia politica,
loading...

Comments are closed.