Alte știri

(foto) Foști soț și soție au fost contracandidaţi la alegerile locale. Iată cine din ei a ieșit învingător

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi foști parteneri de viață au ajuns să fie contracandidați în comuna Holoșnița, raionul Soroca. El candidat din partea partidului Forța Nouă, ea reprezentantul Partidului Socialist din Republica Moldova. Mai mult, ea este sora primarului de până acum, care a câștigat alegerile de mai multe ori datorită Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Conform datelor de la CEC, deznodământul din cazul inedit despre care Telegraph.MD a scris anterior, care sa întâmplat în comuna Holoșnița, Raionul Soroca, e că Pădure Radion, candidatul MFN, fostul soț al Violetei Groapă, candidatul Partidului Socialist, a trecut în turul II cu contracandidatul său Prodan Marcel, candidat din partea Blocului ACUM.

Diferența de voturi dintre cei doi foști soți este de 69 de voturi. Pe primul loc ca număr de voturi fiind Pădure Radion cu 251 de voturi, pe locul doi Prodan Marcel cu 222, urmat de Violeta Groapă cu 182 voturi.

După cum s-a aflat, candidatul partidului Forța Nouă dorea să câștige alegerile și să se răzbune pe cumnatul său, care l-ar fi lăsat fără afacere și fără mai multe proprietăți. La fel, el susține că anume primarul de până acum, care este și fratele fostei lui soții, Violeta Groapă, i-ar fi distrus inclusiv familia.

 

loading...

Comments are closed.