Politic

(Foto) Fostul primar de Chișinău – surprins într-un market cumpărând o bere Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dorin Chirtoacă a fost surprins de un internaut într-un market cumpărând o bere Chișinău de 2,5 litri. Acesta a postat poza de Facebook în grupul „Город без маршруток! Водители помогают пешеходам” cu descrierea „Подготовка к Октоберфест”.

Poza a adunat în câteva minte zeci de comentarii. „Reclama berei Chisinau, Nu cred ca a gustat-o ))”, a scris un internaut. „Единственный Кишинэу, с которым он может справится”, a comentat altcineva. „Principalu ca ramine devotat Chisinaului chiar si in magazin”, a adaugat alt internaut. Mai multe comentarii găsiți AICI.

Amintim că liberalul Dorin Chirtoacă și-a dat demisia din funcția de primar în luna februarie 2018, fiind sub arest la domiciul într-un dosar de corupție legat de parcările cu plată în Capitală. La moment Ruslan Codreanu (PPEM) exercită funcția de primar interimar, după ce alegerile repetate din 3 iunie au fost anulate.

Totodată, Mihai Ghimpu a anunțat recent că la sfârșitul anului se va organzia congresul partidului, iar el își va da demisia din funcția de președinte, fapt care-i face pe mai mulți oameni să creadă că Dorin Chirtoacă va prelua conducerea PL înainte de alegerile parlamentare din 2019.

Fostul primar de Chișinău surprins într-un market cumpărând o bere Chișinău, dorin chirtoaca, republica moldova, pl partidul liberal, mihai ghimpu

loading...

Comments are closed.