Alte știri

FOTO: Fostul șef al Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a primit o diplomă de la FBI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul șef al Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a finalizat cu succes cursul de calificare al Institutului Național Executiv din cadrul FBI. El a postat azi-dimineața o fotografie drept dovadă.

Documentul este semnat de către Christopher Asher Wray, directorul Biroului Federal de Investigații.

Amintim că, anterior, s-a scris că Fredolin Lecari a fost coleg de bancă cu vicedirectorul FBI, șefii de Poliție din Cipru, Dubai, Miami, San Francisco și cu șeful adjunct al Poliției din New York.

FBI National Executive Institute a fost înființat în august 1975, când directorul FBI, Clarence Kelley, a însărcinat Academia FBI să elaboreze o propunere pentru un program de formare profesională a liderilor executivi din cadrul organelor de forță.

Dimensiunile prioritare selectate pentru program, care pregătesc acum lideri locali și internaționali de aplicare a legii, au inclus: tendințe politice, economice și sociale naționale și internaționale care afectează funcția de poliție; etică și integritate; efectele acțiunii afirmative asupra politicilor de angajare și promovare; relatii media; relații de muncă; viitoarea structură a organizațiilor de poliție; finanțarea operațiunilor poliției; managementul crizelor; formare și probleme juridice; și impactul activității criminale asupra poliției.

sursa: realitatea.md

loading...

Comments are closed.