(foto) Fundația “Edelweiss” a construit 12 terenuri de joacă și sport pentru copiii din Nisporeni

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,fundatia edelweiss, fundatia lui vlad plahotniuc, plahotniuc nisporeni, plahotniuc caritate, plahotniuc ajutoare, terenuri de copii nisporeni, plahotniuc proiecte, plahotniuc sat de bastina,

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc continuă să fie alături de locuitorii din Nisporeni. În primăvara acestui an, atunci când a participat la aniversarea de 400 de ani a oraşului, Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a promis copiilor terenuri amenajate în curţile blocurilor, pentru ca ei să se poată juca în siguranţă, aproape de casă.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc continuă să fie alături de locuitorii din Nisporeni. În primăvara acestui an, atunci când a participat la aniversarea de 400 de ani a oraşului, Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a promis copiilor terenuri amenajate în curţile blocurilor, pentru ca ei să se poată juca în siguranţă, aproape de casă.

Lucrările au început la scurt timp şi, iată că, după doar câteva luni, toate cele 12 locuri de joacă promise sunt gata să-şi primească jucăuşii.
Autorităţile locale apreciază implicarea Edelweiss în acest proiect atât de necesar pentru comunitate, părinţii sunt încântaţi că micuţii lor se pot bucura de jocurile copilăriei aproape de casă, însă nimic nu poate egala entuziasmul copiilor.

Spaţiile dintre blocuri, până nu demult gri şi monotone, au fost cuprinse de culoare, iar leagănele şi toboganele s-au umplut deodată de râsete şi voie bună.

,,Eu vin des aici şi îmi place tot ce s-a făcut. Până acum nu aveam unde să ne jucăm, puteam să aruncăm cu mingea în maşini, în geamuri.”, a spus unul dintre copii.

Bucuria pentru locurile de joacă este împărtăşită şi cu siguranţă şi de către vârstnicii care locuiesc la bloc şi care au parte acum de mai multă linişte în casă. ,,Până să avem acest teren de joacă, noi ne jucam acolo jos şi toţi vecinii ne certau că făcem gălăgie. Acum că s-a construit terenul de joacă ne jucăm aici, mai în linişte.”, a mărturisit un alt copil.

La fel ca şi celelalte contribuţii ale Fundaţiei la dezvoltarea localităţii, şi această investiţie a fost bine primită de către autorităţi. Primarul spune că un astfel de proiect era mai mult decât necesar în oraş, însă fără sprijin nu s-ar fi putut realiza curând.

,,În aproape 30 de ani de la Independenţă, nu am avut niciun loc de joacă nou în curţile blocurilor şi chiar în tot oraşul. Astăzi ne bucurăm de aceste spaţii amenajate frumos şi pentru sport şi pentru joacă, în acelaşi timp. Eu cred că aceste investiţii au un efect important în dezvoltarea oraşului şi în dezvoltarea tinerei generaţii.”, a spus Grigore Robu, primarul oraşului Nisporeni.

Amenajarea locurilor de joacă se înscrie în lunga listă de acţiuni derulate spre beneficiul tinerelor familii din toată ţara de fundaţia înfiinţată de Vlad Plahotniuc.

,,Încă o promisiune îndeplinită a Fondatorului Edelweiss, domnul Vlad Plahotniuc. Noi ne bucurăm că am putut finaliza cu succes acest proiect adresat copiilor şi am contribuit la fericirea familiilor de aici, din Nisporeni. Îi aşteptăm pe toţi să îşi petreacă frumos timpul liber, să facă sport, să se joace, iar noi vom fi cei mai fericiţi dacă îi vom vedea pe ei cu zâmbetul pe buze.”, a spus Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss”.

Total
0
Shares
Total
0
Share