(Foto) Fundația lui Plahotniuc: întâmpinăm primul sunet cu o surpriză pentru copiii și părinții din r. Nisporeni

Fundația lui Plahotniuc edelweiss, întâmpinăm primul sunet cu o surpriză pentru copiii și părinții din raionul Nisporeni, fapte bune, caritate moldova, pdm, partidul democrat, guvernul filip

Anul acesta, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” întâmpină primul sunet cu o surpriză pentru copiii și părinții din raionul Nisporeni. Fundația a dăruit rechizitele necesare tuturor micuților care merg pentru prima dată la școală, în clasa I.

“Este dorința noastră ca fiecare copil să aibă parte de aceleași șanse de a învăța și sperăm ca prin această campanie să le luăm părinților din grijile și cheltuielile începutului de an școlar”, a spus directoarea Edelweiss, Lidia Cucoș.

Distribuţia cadourilor Fundaţiei a avut loc la şcolile din localităţi, în prezenţa micuţilor însoţiţi de părinţi, a profesorilor şi a reprezentanţilor autorităţilor locale. „Este un gest foarte frumos, plăcut pentru părinţi. Ia o grijă de pe umeri. Foarte frumos, nu ne-am aşteptat şi le mulţumim mult fundaţiei domnului Vlad Plahotniuc!”, a spus mama unui elev.

Vedeți mai jos câteva poze de la școlile din orașul Nisporeni, dar și de la școlile din satele raionului, unde copii au primit azi rechizite. Campania de caritate va continua și în zilele următoare. În total, vor primi cadouri circa 550 de copii, care de la 1 septembrie, vor păși pentru prima dată pragul școlii.

edelweiss primul sunet cu o surpriză pentru copiii și părinții din raionul Nisporeni, fapte bune, caritate moldova, pdm, partidul democrat, guvernul filip

fundația edelweiss, pdm, 1 septemvrie 2018, vlad plahotniuc

raionul nisporeni, fundatia edelweiss, vlad plahtniuc, educatie moldova monica babuc

Total
0
Shares
Total
0
Share