Social

(Foto) Gheorghe Cavcaliuc: În cadrul IGP am deschis cu drag ușile Asociației mămicilor cu copilași gemeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în cadrul Inspectoratului General de Poliție (IGP) a fost deschise ușile unor cetățeni deosebiți: mămicile din Asociația mămicilor cu copilași gemeni. Despre acest lucru a anunțat șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc.

„Sunt părinte și am 2 copii, vârstele lor fiind diferite, dar ceea ce m-a făcut să rămân perplex este motivația și puterea imensă a acestor doamne, care au parte de o adevărată provocare a vieții: mămici de copilași gemeni. 

Au pășit cu mare drag pragul IGP pentru a susține Campania ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor” și a poza cu ursulețul pentru a fi solidari copiii aflați în dificultate”, a spus Cavcaliuc.

Inițiativa de a susține această campanie a fost exclusivă a acestor mămici, în special datorită experienței trăite de către una dintre ele, care a simțit pe propria piele efectele pozitive ale acestei campanii în momentul în care a fost implicată într-un accident rutier, fiind în mașină cu copilul și în această situație de panică, dar polițistul care s-a ocupat de acest caz a înmânat o jucărie copilului care era stresat, manifestând grijă față de ei.

„Am relatat cu drag despre cum a fost adus în Republica Moldova acest proiect, cine sunt oamenii cu suflet mare care au susținut și susțin în continuare acest proiect minunat, iar lucru pe care l-am înțeles încă odată și astăzi de la doamna Aurelia Zlotea, președintele Asociației de mămici cu copilași gemeni, care a reușit să mobilizeze atât de frumos mămicile și copiii pentru o cauză nobilă este cât de importantă este această campanie pentru părinți”, a spus șeful-adjunct al IGP.

Discursul său a fost unul provocator, deoarece micuții l-au invadat cu întrebări, iar pe fața părinților se citea grija față de ei, implicarea în educația unei generații puternice și ghidarea acestor copilași de astăzi – oamenii maturi de mâine.

Iar pentru că ”a fost cuminte” pe parcursul sesiunii de informare, copilașii i-au dăruit lui Gheorghe Cavcaliuc și desene reprezentative instituției, unde erau desenați polițiști.

„Acești copii mi-au încărcat bateriile cu cele mai frumoase senzații și sunt sigur că părinții acestor copilași, precum și părinții din întreaga societate se mândresc de ceea ce oferă tinerei generații, odată ce pășesc pragul instituției pentru a se informa direct de la prima sursă.

Onorat și cu inima plină de emoții pozitive după vizita acestor mămici minunate, care au forța de a crește gemeni și timp pentru a se dedica inițiativelor sociale, și în mod special mândru și fericit să aud că această campanie a ajutat copiii, precum în cazul relatat de mămică și a contribuit la mobilizarea echipei să vină în cadrul IGP și să promoveze Campania, iar pentru acest fapt le mulțumesc”, a mai spus Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.