Social

(foto) Gheorghe Cavcaliuc vine cu un apel către cetățeni: „Fiți responsabili de securitatea voastră și a celor din jur”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu un ape către participanții la trafic, pentru a-i atenționa și ruga să fie cât mai atenți la drum. Acesta menționează că din cauza condițiilor climaterice, în țară se circulă în condiții dificile și astfel e nevoie de prudență pentru toți.

Conform datelor înregistrate, în ultimele 24 de ore din cauza imprudenței participanților la trafic, au fost multe accidente care au pus în pericol viața și securitatea mai multor cetățeni, chiar dacă angajații Poliției Naționale sunt la datorie și gata mereu să intervină pentru asistență necesară oamenilor ce s-ar afla în dificultate.

Cavcaliuc sfătuie toți participanții la trafic să fie responsabili nu doar pentru securitatea lor, da și a celor din jur, menționând că este obligatorie echiparea mașinilor corespunzător condițiilor climaterice pentru a evita orice situație neplăcută. „În caz de necesitate și ajutor, rog să apelați la cel mai apropiat polițist, sau să telefonați  la numărul 112.” a conchis Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.