Social

(foto) Grav accident rutier în satul Zagarancea, raionul Ungheni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un grav accident rutier a avut loc în ieri, 27 ianuarie 2018, în regiunea noului pod, parte a centurii de ocolire a mun. Ungheni, din localitatea Zagarancea. Conform informațiilor transmise la redacția blogului nostru (pagina de facebook a blogului) de către doi internauți, locuitori ai mun. Ungheni, accidentul a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă, transmite bodrug.eu.

Amintim tuturor că pe această porțiune a traseului Ungheni – Punctul de trecere a Frontierei Sculeni au avut loc mai multe accidente în această perioadă.

Un autoturism de model Volkswagen Polo, a ieșit de pe traseu în regiunea podului, parte a centurii mun. Ungheni, din intravilanul satului Zagarancea, și s-a ciocnit într-un pilon pentru electricitate.  Referitor la cauza accidentului urmează să se expună Inspectoratul de Poliție Ungheni.

P.S. O părere ar fi că porțiunea de drum construită adiacent celui care a existat până acum, formează o pantă abruptă în curbă, foarte periculoasă pe timp de ceață, când vizibilitatea este redusă, și în caz de polei. Un pericol iminent este și un stâlp, situat la 2 metri de partea carosabilă (locul unde s-a produs accidentul), astfel încât șoferii, care coboară în panta respectivă, într-un moment de neatenție, ar putea intra direct în el. Despre acest lucru a scris și recent Ziarul Unghiul.

Amintim că pe 1 ianuarie 2018, în acelaș loc s-a mai petrecut un accident.

loading...

Comments are closed.