FOTO // Grupul de coordonare a proiectului Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova s-a reunit în cea de-a doua ședință

Grupul de coordonare a proiectului Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova s-a reunit în cea de-a doua ședință. Întrunirea a avut drept obiectiv evaluarea rezultatelor implementării proiectului și stabilirea priorităților pentru anul 2024.

În debutul ședinței, managerul proiectului SAASM, Dorin Andros, a prezentat raportul de activitate pentru perioada februarie-noiembrie 2023. Acesta s-a referit la realizările obținute, dar și la provocările apărute pe parcursul acestui an.

De asemenea, s-a discutat despre managementul financiar, achizițiile, aspectele de mediu și sociale, comunicare, evaluare și monitorizare.

Secretarul de stat în domeniul dezvoltare regională, Ana Mardare, a mulțumit membrilor grupului de lucru pentru implicare în activitățile proiectului și a reiterat angajamentul MIDR în realizarea proiectului în termenele stabilite, astfel încât oamenii din localitățile țării să aibă acces la apă potabilă la robinet și servicii de sanitație calitative.

Grupul de coordonare a proiectului SAASM a fost constituit la 14 decembrie 2022 și are ca obiectiv coordonarea implementării proiectului și avizarea planului anual de implementare. Grupul este condus de secretarul de stat în domeniul dezvoltare regională al MIDR, iar din el fac parte reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Finanțelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share