(foto) Iată cum arată casa lui Alexandru Jizdan despre care Gheorghe Petic spune că fostul ministru ar ascunde-o

Într-o recentă postare pe o rețea de socializare, fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, face referire la niște „averi ascunse”, pe care le deține fostul ministru de Interne, deputatul Alexandru Jizdan, la Molovata, raionul Dubăsari, informează SHOK.md.

Reporterii l-au contactat pe Alexandru Jizdan și l-au întrebat ce „averi ascunse tăinuiește” în aceasta localitate. El nu a negat că a achiziționat un imobil în Molovata și i-a invitat să îl vadă. „Averea ascunsă” s-a dovedit o casă țărănească în paragină, care, după cum ne-a asigurat fostul ministru, figurează și în declarația sa de avere.

Întrebat la ce i-a trebuit acest imobil, Alexandru Jizdan a spus ca i-au plăcut locurile pitorești de aici și, prețul fiind unul accesibil, l-au convins să îl cumpere. El nu exclude că, în perspectivă, va transforma acest imobil într-o casă de vacanță sau că va instala pe acest teren o casă de vacanță de modelul celor care se asamblează pe loc.

„Mai vedem. Deocamdată pot spune că îmi place mult acest loc, de aceea am și achiziționat aceasta casa țărănească. Dar, cu siguranță, nu voi construi palate, cum pot sa își închipuie unii. Maximum – o micuță casă de vacanță, așa cum îmi vor permite posibilitățile”, a declarat deputatul.

Alexandru Jizdan, MAI, PDM, deputat PDM, casa lui Alexandru Jizadn, Gheorghe Petic, Ppda, platforma DA, casa lui Jizadn MolovataAlexandru Jizdan, MAI, PDM, deputat PDM, casa lui Alexandru Jizadn, Gheorghe Petic, Ppda, platforma DA, casa lui Jizadn Molovata

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share